Ние сме млади, енергични, креативни и смели! За нас работата е удоволствие, забавление и отговорност, която не ни е страх да поемем. Ние сме екипът на Tendrik и търсим точно теб – нашият усмихнат и работлив като пчела стажант. 

Ако искаш да научиш повече за това що е то дигитален маркетинг, а SEO оптимизацията да не ти звучи като технически термин, за който трябва да ровиш в интернет, за да откриеш значението му – твоето място е при нас!

Бъди част от нашия екип и за няколко месеца ще те потопим в тайните на Facebook, Instagram, Google и още куп интересни онлайн места, които крият какви ли не изненади. При нас ще научиш как да планираш, създаваш успешни кампании и ще натрупаш практически опит, който ще ти помогне да развиеш личните и професионалните си качества.

Нашите стажанти ще се запознаят с основите на:

  • Онлайн търговия;
  • Оптимизацията на търсещите машини – SEO;
  • Маркетинг в социалните мрежи;
  • Онлайн рекламните кампании във Facebook Ads и Google AdWords (PPC);
  • Ефективен копирайтинг;
  • Email маркетинг;
  • Следене на онлайн репутация;
  • Използване на CMS системите WordPress и OpenCart.

Този стаж е само малка част от всички обучения и презентации, които водим. Екипът ни, заедно с основателя на Tendrik – Петър Дяксов, не само организираме редица семинарни и обучителни събития за дигитален маркетинг, SEO и електронна търговия, но и не пропускаме да присъстваме на такива като участници.

 


ivelinaЗа Ивелина Начеваспециалист по маркетинга в социалните мрежи и копирайтър, стажът в Tendrik е началото на професионалния й път като маркетинг сепциалист:

Житейския си сблъсък с Tendrik мога да опиша с три думи – вдъхновяващ, надграждащ, животопроменящ. Преди да започна стажантската си програма тук, не просто нямах опит в сферата – аз изобщо нямах сериозен поглед над нея. Tendrik не просто ми даде възможност да се развивам професионално, а ми помогна да се изградя като личност, за да стигна до мястото, където се намирам сега. Година и половина по-късно, Tendrik не е просто една страница, а цяла глава от моя живот, а екипът – като мое семейство.

 


denitsaДеница Пилкова в момента работи на позицията копирайтър и е важна част от маркетинг екипа. Ето какво сподели тя за стажа и опита си във фирмата:

Стажантската програма ми предостави добра възможност не само да навляза в основите на дигиталния маркетинг и всичките му нюанси, но и да практикувам ежедневно научените нови неща. Още в началото видях колко е важно да работиш в такава мотивирана и амбициозна среда, с мили и отзивчиви колеги. Сега – след като стажът ми отдавна е приключил и работя във фирмата на трудов договор – мнението ми не се е променило. Екипът е страхотен, отговорностите ти нарастват правопропорционално на уменията ти, а ти се прибираш всеки ден, научил нещо ново, и по-важното приложил го на практика.


nikolaНикола Михайлов – друг ценен кадър, който е минал през стажантска програма и в последствие, започнал работа като back-end разработчик:

По време на стажа си в Tendrik научих много нови неща от сферата на уеб програмирането. Да работя в реална среда с реални проекти беше много полезно и мотивиращо за мен. Благодарен съм за възможността, предоставена ми от Tendrik, да работя с такъв страхотен екип, както и да се уча и развивам ежедневно.


 

Програмата ще започне на 11.06.2018 и ще продължи 10 седмици, като при постигнати високи резултати ще имаш възможност и за постоянна работа на трудов договор. Вярваме, че развитието на човешкия ресурс е важна част от нашата политика и ще продължаваме да предоставяме възможности на амбициозни младежи да обогатят професионалния си опит и да се изграждат като личности и професионалисти.

 

Изпрати ни своите CV и свободен отговор на въпроса „Защо искам да бъда стажант по дигитален маркетинг?“ до 27.05.2018. Ние ще разгледаме кандидатурата ти, и ако искаме да работим с теб това лято, ще се свържем с теб за интервю.

 


 

banner-internships-people-tendrik-academy

 

Една от мисиите на фирма Tendrik е да предостави (добри) възможности за развитие на младото поколение на България. Това и стремежът към допринасяне за позитивната промяна на обществото винаги са били наши приоритети. За съжаление, в България често младите кадри биват пренебрегнати поради липсата на опит. Но взимайки предвид тяхното желание за учене, техният огромен личностен потенциал, амбициозност и дори нахъсаност, ние в Tendrik никога не сме се притеснявали от нещо толкова маловажно като „липсата на практика“. Винаги сме смятали, че наличието на желание, интерес и постоянство компенсира липсата на опит в реална работна среда и в последствие дори премахва значението и верността му.

Затова и основателят на Tendrik – Петър Дяксов, вгражда тази цел – да бъде винаги в полза на младите амбициозни кадри и да допринася за тяхното личностно и професионално развитие, във фирмената си политика и я поставя на дневен ред всеки ден.

От самото си основаване фирмата провежда стажантски програми за програмисти и такива за дигитален маркетинг. Тримесечните стажове дават възможност на кадрите да се запознаят с основите на материята, да научат изключително много нова, полезна и актуална информация и, разбира се, да я практикуват. Изцяло насочени към практиката, те не само помагат с получаването (или надграждането) на опит и знания на бъдещите иновативни кадри на трудовия пазар, но и те биват шанс за стажантите да работят по реални проекти в реална работна среда. Програмите не се ограничават само до единствена индустрия – стажантите по програмиране, например, биват запознати и с основите на графичния и уеб дизайн. Целта на Tendrik е да предостави знания за съществените и важните неща на стажантите си в удобно за тях темпо, за да спомогне максимално много за тяхното развитие. Те получават и възможност да присъстват на различни обучения от индустрията и да станат част от подхранващата креативността и стремяща се към свобода работна среда.

Тези от тях, които са се представили най-добре и са показали своя интерес за развитие в областта, имат възможност да станат постоянна част от екипа на фирмата.


Ивелина Начева
Копирайтър и специалист по маркетинг в социалните мрежи

Житейския си сблъсък с Tendrik мога да опиша с три думи – вдъхновяващ, надграждащ, животопроменящ. Преди да започна стажантската си програма тук, не просто нямах опит в сферата – аз изобщо нямах сериозен поглед над нея. Tendrik не просто ми даде възможност да се развивам професионално, а ми помогна да се изградя като личност, за да стигна до мястото, където се намирам сега. Година и половина по-късно, Tendrik не е просто една страница, а цяла глава от моя живот, а екипът – като мое семейство.


Никола Михайлов
Back-end developer

На стажа си в Tendrik научих много нови неща от сферата на уеб програмирането. Да работиш в реална среда с реални проекти – ето това е наистина добър учител. Благодарен съм за възможността, предоставена ми от Tendrik, да работя с такъв страхотен и мотивиращ екип, както и да се уча и развивам ежедневно.


Милен Далчев
Front-end developer

Да започнеш работа по специалността си (и в сферата, в която би искал да се развиваш), още преди да си завършил бакалавъра си, е, за съжаление, рядко предоставяна възможност. Е, очевидно, аз съм един от късметлиите. Благодаря на Tendrik за летящия старт, който ми предостави, и за всички знания и умения, които продължавам да придобивам и практикувам още от първия ден в офиса.


Деница Пилкова
Копирайтър

Изключително благодарна съм на Tendrik, че ми даде възможността да се развивам личностно и професионално в сфера, толкова динамична и интересна. Сфера, в която след всеки работен ден си натрупал още и още нови знания. А и да работиш с толкова мотивиран и амбициозен екип си е истинско удоволствие.


Петър Дяксов
Основател и управител на „Tendrik”

„В България един от основните проблеми е, че бизнесът не обръща достатъчно внимание на студентите и младите хора, не им предоставя поле за изява, а компетенции се градят най-вече в реална работна среда. Затова в Tendrik един от основните ни приоритети е да подаваме ръка на младите кадри и да подпомагаме тяхното професионално развитие.“

Очаквайте скоро!
Очаквайте повече информация за следващото провеждане на наша стажантска програма и възможността да станете част от нашия екип.