Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; STA_NPC_Plugin has a deprecated constructor in /home/tendrik/domains/tendrik.bg/public_html/academy/wp-content/plugins/no-page-comment/no-page-comment.php on line 61
Digital Marketing Fundamentals в Пловдив | Tendrik Academy

Digital Marketing Fundamentals за трети път в Пловдив

Създадохме тази академия с главната цел да ви помага. Да ви предостави необходимата частица за достигането до успеха и създаване или развитие на вашия бизнес в интернет пространството.

Независимо от това дали одобряваме или не дигиталната ера, в която живеем, неоспорим факт е, че все повече бизнеси обръщат поглед именно в тази посока. Съвсем логично следствие е и необходимостта от все повече онлайн маркетинг специалисти, които да помагат в дигиталното развитие на фирмите. Някои компании предпочитат сами да се погрижат за своя дигитален просперитет, но времето, което е необходимо да се отдели, за да бъдат натрупани дори общи познания, често е непосилно много за нашето забързано ежедневие. Точно така се роди и идеята за Digital Marketing Funndamentals.

Digital Marketing Funndamentals ви предоставя възможността да получите стабилни знания, важен опит и фундаментални умения. Програмата е изцяло насочена към практиката и динамичната променяща се среда на дигиталната сфера. Тя включва новите тенденции и посоки, по които поема пътят на дигиталното развитие. След семинара, участниците ще усвоят важни умения, помагащи за успешното им развитие в онлайн средата. И най-хубавото е, че за всичко това няма да има нужда да пътувате до столицата или да отделяте огромна част от времето си.

За кого е?

 • За всеки, който иска да задълбочи знанията си в сферата на онлайн маркетинга
 • За всеки, който иска да се развива (или развива свой собствен бизнес) в онлайн пространството
 • За тепърва прохождащи специалисти в дигиталната сфера и онлайн търговията.

Поради естеството на сферата и практическата насоченост на курса, той е подходящ за всеки един амбициозен човек. В дигитализирания свят, в който живеем, е почти невъзможно да избегнем онлайн пространството, рекламата и всички други нюанси на дигиталния маркетинг, с каквото и да се занимаваме. Развиването на бизнес – дори само физически, вече задължително се нуждае и от онлайн присъствие. Работата в каквато и да е фирма вече задължително включва познания от дигиталната сфера. Затова и програмата минава през всички основни аспекти на дигиталния маркетинг, за да може да бъде полезна за всеки – от начинаещи до специалисти.

Какви умения ще придобиете?

 • Идеи за създаване на качествено съдържание в интернет;
 • Оптимизация на уебсайт и най-добрите практики в сферата на SEO;
 • Създаване на успешни маркетинг (и ремаркетинг) кампании във Facebook;
 • Създаване на цялостна маркетингова стратегия онлайн и изпълнението ѝ, включващо план, анализ, оптимизация, реклама, създаване и резултати;
 • Анализ на конкуренцията и потребителите и правилно таргетиране;
 • Предоставяне на най-подходяща визуална и дигитална идентичност;
 • Ще разберете силата на социалните мрежи и ще знаете как правилно да се възползвате от тях.

Ден 1 (19 май): Social Media Marketing и Facebook реклама

 • Социални мрежи и тяхното въздействие
 • Психолохия на Facebook потребителите
 • Facebook маркетинг
 • Facebook реклама
 • Facebook ремаркетинг
 • Instagram маркетинг

Ден 2 (20 май): SEO

 • On-page SEO
 • Off-page SEO
 • Маркетинг чрез съдържание
 • Бранд мениджмънт
 • Поведенчески фактори
 • Мениджмънт на онлайн репутацията

Поради големия интерес към предните ни обучения, желанието ни за провеждането на трети подобен курс нарасна още повече. Благодарим за доверието в нашия екип и за запитванията относно нашите семинари.

Щастливи сме да ви споделим, че третото издание на обучението Digital Marketing Fundamentals ще се проведе на 19 и 20 май 2018 г. в града под тепетата.

Равносметката от предните 2 издания

Предишните две издания на Digital Marketing Fundamentals се състояха в края на лятото и края на есента, 2017 година. Записалите се на тях наброяваха 40 души. По време на курса, присъстващите имаха възможността да научат повече за основите на онлайн маркетинга, да се запознаят с нови полезни практики и техники в сферата на бизнеса, както и да получат отговори на въпросите си, свързани с темата. Двудневният маркетинг маратон имаше за цел да покаже реални примери от вече реализирани кампании и техните резултати. Така, участниците успяха да научат повече за планирането, осъществяването и управлението на една рекламна кампания и как това би им помогнало за техния бизнес.

Повече за преживяванията и впечатленията от първото ни обучение може да откриете в статията ни тук: Digital Marketing Fundamentals 24-25.06.2017г.

Записване:

Двудневният маркетинг маратон ще се проведе на 19 и 20 май 2018 година.

Може да заплатите вашата такса по банков път на сметка:
IBAN: BG52STSA93000022474830
BIC: STSABGSF
Име: ТЕНДРИК ЕООД
Основание: Заплащане такса за обучение

 

Записване

Цена до 06.05.2018

Цена от 07.05.2018

Студенстски билет

69 лв.

89 лв.

Стандартен билет

99 лв.

149 лв.

Двоен билет за двама посетители

159 лв.

199 лв.

Лектори

Петър Дяксов се занимава с онлайн търговия и дигитален маркетинг от 2009 година. Като собственик на няколко успешни онлайн магазина и мениджър на агенция за дигитален маркетинг, той познава в детайли цветния свят на онлайн маркетинга. Работил е по проекти от цяла Европа, САЩ и Канада. Занимава се и се интересува от SEO, Facebook маркетинг, маркетинг в социалните мрежи, email маркетинг и маркетинг чрез съдържание. Той е основател и собственик на Tendrik.

Къде ще се провеждат занятията?
Обучението ще се проведе в хотел Holiday Inn Plovdiv, който се намира на ул. “Васил Левски” 109. Хотелът е с идеално местоположение в центъра на Пловдив, на по-малко от 14 минути пеша от изложбените площи на Международния панаир. Холидей Ин Пловдив разполага общо с 3 заседателни зали, в една от които ще се проведе курсът по Digital Marketing Fundamentals.

Регистрирай се

Крайна цена : лв.